0 Comments

2022. április 4. és 8. között rendezte meg a Tatabányai SZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola jubileumi rendezvényhetét.
Az iskola alapításának 45. évfordulójáról versenyekkel, programokkal és gálaműsorral emlékeztek meg a szervezők illetve a résztvevők.
A programsorozatra meghívást kaptak iskolánk turisztikai szervező-értékesítő és szakács tanulói is. A diákokat Molnár Kálmánné és Keresztessy Zoltán kísérték el hét harmadik napján tartott megmérettetésre.
A szakácsoknak az iskola első menzai menüjét (lebbencsleves, paradicsomos káposzta sertéssülttel, rizsfelfújt) kellett újragondolniuk modern stílusban.
Eközben a turizmus-vendéglátás ágazat tanulóinak egy külföldi csoport egyhetes magyarországi programját kellett kidolgozniuk. Ehhez kapcsolódott egy idegen nyelvű bemutató is.

Eredmények:
turisztikai szervező-értékesítő (felkészítő: Molnár Kálmánné):
2. hely: Molnár Réka, Kövecs Kristóf
3. hely: Román Fanni, Salamon Enikő
4. hely: Borsodi Kamilla, Horváth Dzsenifer
szakács (felkészítő: Vígh László):
3. hely: Patkó Adrienn, Szileszki Márton

Related Posts

Info

A városi nyári táborban felügyelő diákjainkat folyamatosan értesítik a részvételről…