Negyedik Balassa Suli Chef főzőverseny


2021. november 29-én immár negyedik alkalommal került sor az iskola Balassa Suli Chef főzőversenyére. Az idei tanévben az 5/13VL osztály tanulói versenyeztek egymással 2-3 fős csapatokban. Feladatuk az eddigi versenyekhez hasonlóan egy kétfogásos menü (leves és főétel) elkészítése volt, az idei tanévben tök illetve cékla alapanyagok felhasználásával.
A reggel nyolc órakor a tankonyhán kezdődő, háromórás versenyt Széher Korinna gyakorlati oktatásvezető nyitotta meg. Majd Vígh László szakoktató, a résztvevők felkészítőjének gyakorlati instrukcióit követően kezdetét vette az ételek elkészítése. A fogásokat Vígh László mellett Keresztessy Zoltán szakoktató zsűrizte.
Az ünnepélyes díjátadó tizenkét órakor vette kezdetét az iskola Hagelmayer-aulájában, melyet Kondrád Gábor igazgatóhelyettes nyitott meg. Majd Vígh László nyújtotta át a rendezvény emléklapjait a versenyzőknek.
A harmadik helyezett csapatnak, a Konyha angyalainak (Péntek Viktória és Sándorfi Réka) Kondrád Gábor adta át a díjakat.
Az ezüstérmes Tökös Hármas tagjai (Borbély Fruzsina, Korompai Anna és Senger Krisztina) Meszes Balázstól, az Esztergomi Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettesétől vették át a díjaikat.
A verseny győzteseinek, a Zigányoknak (Farkas Bálint és Urr Péter) Hana György a Centrum főigazgatója gratulált a fődíjjal.
A verseny előkészítésében és lebonyolításában Trexler Krisztina az irodai titkárok osztályával;Varga Márkné Brinkusz Erika; valamint Balogh Gyula a végzős pincér tanulókkal vettek részt.

e-Kréta belépés

Felvételi tájékoztató 8. osztályosoknak

Felvételi tájékoztató a 2023/2024. tanévre

ESZC Balassa Facebook

ESZC Youtube-csatorna

Az ESZC képzési kínálata a 2021/2022. tanévre felnőtteknek (ingyenes felnőttoktatás)

Esztergomi Szakképzési Centrum facebook

Iskolai szociális segítő

Lehóczki Melinda

HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Központ 

Fogadóóra: kedd 14.00-15.00, 102. terem

Elérhető az iskolában:

hétfő, kedd, szerda, péntek 10.00-15.00

Tel: 70/379-55-94

E-mail: iskolai.segito@balassaegom.hu

A 2020/2021. tanévtől bevezetésre kerülő új alapszakmákról

Közösségi Szolgálat

Otthon Segítünk Alapítvány programjai